SLOES vuosikokous 18.4.2023 klo 17:30

Tervetuloa SLOESn sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 18.4.2023 klo 17:30 alkaen (huone 110, Unioninkatu 35, 00170 Helsinki, Helsingin yliopiston Valtiotieteellisen tiedekunnan rakennus). Mahdollisuus myös osallistua Zoomin kautta.

Jos haluatte osallistua kokoukseen etäyhteydellä tai/ja tarvitsette ohjeita etäosallistumiseen liittyen, auttaa sihteeri Ronja mielellään teitä sähköpostin (info@sloes.fi tai ronja.tammi@helsinki.fi ) tai puhelimen välityksellä (0407790052). Tarkemmat ohjeet etäyhteyden kautta kokoukseen osallistumisesta ja esimerkiksi äänestämisestä annetaan kokouksen alussa.

Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan vuosikokoukseen ja vaikuttamaan seuran tulevaisuuden toimintaan. Lisäksi jokainen seuran jäsen on oikeutettu ja kannustettu hakemaan seuran hallitukseen. Hallituksesta on vapautumassa paikkoja, joten nyt on oiva hetki matalalla kynnyksellä lähteä mukaan seuramme hallitustoimintaan ja vaikuttamaan tulevaisuuden suuntaamme. Lisätietoja hallitustyöhön liittyen voi tiedustella etukäteen seuran sihteeriltä Ronja Tammelta (ronja.tammi@helsinki.fi) ja/tai puheenjohtajalta Karoliina Snelliltä (karoliina.snell@helsinki.fi).

Ilmoittautuminen tilaisuuteen sihteeri Ronja Tammelle 14.4.2023 mennessä sähköpostitse info@sloes.fi. Kerrottehan ilmoittautumisen yhteydessä, oletteko osallistumassa tilaisuuteen paikan päällä vai etäyhteyksin. Kerrottehan myös mahdollisista ruokarajoitteistanne, jos saavutte paikan päälle. Kokouksessa on kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!